Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@16:52:51 GMT

سردترین نقاط جهان را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۴۹۵۵

سردترین نقاط جهان را بشناسید

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از واندرلیست؛ جهان پر از آب و هوای گرم یا سرد شدید است که زندگی انسان را دشوار می کند. در 21 ژوئیه 1983 سردترین دمای ثبت شده یعنی منفی 128.6 درجه فارنهایت یا همان منفی 89 درجه سانتیگراد در ایستگاه تحقیقاتی روسیه در وستوک ، قطب جنوب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مکان‌ها‌ی بسیاری در جهان وجود دارد که به شدت سرد و طاقت فرسا هستند. همچنین مکان‌هایی هم هستند که  به عنوان گرم‎ترین مکان‌های کره زمین شناخته می‎شوند. اما، در اینجا ما فقط 10 مورد از سردترین مکان‌های جهان را معرفی می‎کنیم.

بیشتر بخوانید

موجوداتی مرموز که پا به این جهان گذاشته‌اند/ از مرد مارمولکی و شیطان جرسی چه می‌دانید؟

گذرگاه راجرز، مونتانا ، ایالات متحده آمریکا 

دما: منفی 57 درجه سانتیگراد

 

Fort Selkirk, یوکان کانادا

دما: منفی 58 درجه سانتیگراد

 

پراسپکت کریک، آلاسکا آمریکا

دما: منفی ۶۲ درجه سانتیگراد

 

اسنگ، یوکان، کانادا 

دما: منفی 63 درجه سانتیگراد

 

اسمیت، گرینلند

دما: منفی 65 درجه سانتیگراد

 

North Ice گرینلند

دما: منفی 66 درجه سانتیگراد

 

ورخویانسک، روسیه

دما: منفی 69 درجه سانتیگراد

 

Oymyakon، روسیه

دما: منفی 71 درجه سانتیگراد

 

Plateau Station، آنتراکتیکا یا قاره جنوبگان

دما: منفی 86 درجه سانتیگراد

 

وستوک، آنتراکتیکا

دما: منفی 89 درجه سانتیگراد

شاید تنها خواندن یا به زبان آوردن این دماها حسی در ما ایجاد نکند و نتوانیم به درستی میزان سرمای حاکم در آن مناطق را درک کنیم اما این در حالی است که وقتی هوای محل زندگی‎مان تنها چند درجه به زیر صفر می‎رسد خیلی از ما طاقت خود را از دست می‎دهیم و توان تحمل آن را نداریم. همچنین خوب است بدانید سردترین دمای ثبت شده در ایران نیز منفی 43 درجه سانتیگراد مربوط به سقز کردستان و منفی 46 درجه سانتیکراد مربوط به بستان آباد آذربایجان شرقی است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سردترین شهر جهان آلاسکا جالب ودیدنی حقایق عجیب درجه سانتیگراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)

از جنگ جهانی دوم، زمانی که فناوری هواپیما در مقایسه با هواپیماهای مورد استفاده در جنگ جهانی اول پیشرفت‌های زیادی کرده بود، نیروهای هوایی به بخش مهمی از ارتش هر کشور تبدیل شدند، موضوعی که در مورد تمام کشورها در سراسر جهان صدق می کرد.

طبیعتاً جای تعجب نیست که نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) توسط فهرست جهانی هواپیماهای مدرن نظامی (WDMMA) به عنوان قدرتمندترین نیروی هوایی جهان رتبه بندی شود.

به گزارش روزیاتو، WDMMA در توضیح رتبه‌بندی خود تصریح کرده است که از فرمول رتبه بندی ارزش واقعی استفاده می‌کند که نه تنها اندازه ناوگان را در نظر می‌گیرد، بلکه نوسازی، پشتیبانی لجستیکی، حمله، دفاع و سایر قابلیت‌ها را نیز در نظر می‌گیرد.

به این ترتیب، این رتبه بندی، کیفیت و ترکیب کلی موجودی های هر ارتش را ارزیابی می کند. بدین ترتیب برترین نیروهای هوایی جهان به شرح زیر هستند:

۵- تفنگداران دریایی ایالات متحده (USMC) تعداد پرنده نظامی: ۱,۲۱۱ فروند جنگنده ها: ۲۴.۵ درصد ناوگان هلیکوپترها: ۵۸.۹ درصد ناوگان سوخترسان ها: ۵.۳ درصد ناوگان

اولین گزینه در اینجا تفنگداران دریایی ایالات متحده (USMC) است که بیش از ۱,۲۰۰ پرنده نظامی در انواع مختلف در ناوگان خود دارد که اکثریت آنها هلیکوپتر هستند (۵۸.۹%).

به گزارش سایت این شاخه از ارتش ایالات متحده، هواپیماهایی که توسط این نیروی به کار گرفته می شوند شاملMcDonnell Douglas AV-8B Harrier، Northrop Grumman EA-6B Prowler McDonnell Douglas F/A-18 Hornet، Boeing F/A-18E/F Super Hornet، Lockheed Martin F-35 Lightning II، Lockheed Martin KC-130 Hercules و AAI RQ-2 Pioneer و البته انواعی از پهپادهاست.

با این حال، جالب اینجاست که WDMMA اعلام کرده که تفنگداران دریایی ایالات متحده تنها دو فروند F-35 در ناوگان خود دارد و ۵۲۸ جنگنده باقیمانده یا مک دانل داگلاس F/A-18 Hornet یا Boeing F/A-18E/F Super Hornet، دو جت جنگنده نمادینی که در نیروی دریایی ایالات متحده (USN) و نیروهای تفنگدار دریایی خدمت می کنند.

۴- نیروی زمینی ارتش ایالات متحده (USA) تعداد پرنده نظامی: ۴,۳۹۷ فروند جنگنده ها: ۰ درصد ناوگان هلیکوپترها: ۸۸.۱ درصد ناوگان سوخترسان ها: ۳.۵ درصد ناوگان

در رتبه چهارم، یکی دیگر از واحدهای نظامی ارتش ایالات متحده، یعنی نیروی زمینی ارتش ایالات متحده قرار دارد. با این حال، بر خلاف سایر واحدهای موجود در فهرست، نیروی زمینی ایالات متحده هیچ جت جنگنده فعالی ندارد و ناوگان آن عمدتاً متشکل از هلیکوپترهاست.

این شاخه همچنین دارای تعدادی هواپیمای ترابری، آموزشی و مأموریت ویژه است که شامل هواپیماهایی مانند MC-12W می شود، یک هواپیمای توربوپراپ که در کسب اطلاعات، نظارت و پشتیبانی شناسایی به نیروهای روی زمین کمک می کند. اکثر ناوگان هوایی نیروی زمینی متشکل از هلیکوپترهای Sikorsky UH-60 Black Hawk است که در سال ۱۹۷۹ وارد خدمت شد.

طبق گفته لاکهید مارتین که شرکت مادر سیکورسکی است، بلک هاوک در ارتش و نیروهای مسلح ایالات متحده و همچنین واحدهایی در ارتش ۳۴ کشور دیگر در سطح جهان خدمت رسانی می کند و خود را به عنوان یک پرنده نظامی مقاوم و قابل اعتماد ثابت کرده است.

۳- نیروی هوایی روسیه تعداد پرنده های نظامی: ۳,۶۴۹ فروند جنگنده ها: ۲۵ درصد ناوگان بمب افکن ها: ۳.۳ درصد ناوگان سوخترسان ها: ۰.۵ درصد ناوگان

تنها یگان غیر مستقر در ایالات متحده در این فهرست، نیروی هوایی روسیه (Военно-воздушные силы России، VVS) است، نیروی هوایی که دارای ناوگانی متشکل از ۳,۶۴۹ پرنده نظامی است که شامل جت های جنگنده، بمب افکن، سوخترسان و غیره می شود.

با این حال، در طول جنگ فعلی در اوکراین، بعد از این که روسیه در فوریه ۲۰۲۲ تهاجمی عظیم به این کشور را آغاز کرد، نیروی هوایی این کشور هواپیماهای زیادی از جمله دارایی های ارزشمندی مانند Beriev A-50 را از دست داده است. در واقع، این شاخه از ارتش روسیه دو مورد از این سیستم های هشدار و کنترل زودهنگام هوابرد (AEW&C) را از دست داده است که تازه ترین مورد در فوریه ۲۰۲۴ سرنگون شد.

به طور کلی، وبسایت Oryx که تلفات دو طرف جنگ را مستند می کند، ۶۰۰ پرنده نظامی روسی را که در طول جنگ با اوکراین سرنگون یا آسیب دیده اند را مستند کرده است، از جمله ۸۸ هواپیمای جنگی و سه بمب افکن استراتژیک که دو فروند از آنها آسیب دیده اند.

با این حال، روسیه همچنان از برتری هوایی خود برای بمباران اهداف استراتژیک نظامی و غیرنظامی در داخل اوکراین استفاده می‌کند. اوکراین مدعی شد هواپیماهای روسی بریف A-50 و ایلیوشین ایل-۲۲ را نیز ساقط کرده است.

۲- نیروی دریایی ایالات متحده (USN) تعداد پرنده های نظامی: ۲,۶۲۶ فروند جنگنده ها: ۲۰.۲ درصد ناوگان هلیکوپترها: ۲۱.۲ درصد ناوگان ترابری ها: ۳ درصد ناوگان

به ایالات متحده باز می گردیم، جایی که نیروی دریایی این کشور بیش از ۲,۶۰۰ پرنده نظامی؛ از جمله ۵۳۰ جنگنده در ناوگان خود دارد. همانند نیروهای تفنگدار دریایی، نیروی دریایی ایالات متحده نیز دارای سه نوع جنگنده است: McDonnell Douglas F/A-18 Hornet، Boeing F/A-18E/F Super Hornet، و لاکهید مارتین F-35 Lightning II، علاوه بر تعداد زیادی جنگنده های دیگر. این جنگنده های دیگر شامل General Dynamics F-16 Fighting Falcon و Northrop F-5 و همچنین پرنده های آموزشی متعددی مانند McDonnell Douglas T-45 Goshawk می شود.

با این وجود، این شاخه از ارتش ایالات متحده از بل بوئینگ V-22 Osprey نیز استفاده می‌کند که به‌دنبال یک حادثه مرگبار در سواحل ژاپن در نوامبر ۲۰۲۳ مجبور به زمینگیر کردن تمام ناوگان آن شد.

این پرنده تیلت روتور در ۸ مارس ۲۰۲۴ پس از چراغ سبز فرماندهی سیستم های هوایی نیروی دریایی و وزارت دفاع ایالات متحده به سرویس بازگشت. این تصمیم گیری سه ماه پس از یک حادثه مرگبار با V-22 Osprey در ژاپن گرفته شد.

۱- نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) تعداد پرنده های نظامی: ۵,۱۸۹ فروند جنگنده ها: ۲۹.۱ درصد ناوگان بمب افکن ها: ۲.۵ درصد ناوگان سوخترسان ها: ۱۰.۷ درصد ناوگان

با کمترین هیاهو و غافلگیری، نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) با ۵,۱۸۹ فروند پرنده نظامی در ناوگان خود قوی ترین و بهترین نیروی هوایی جهان است. اگرچه ممکن است تعجب آور باشد، اما بیشترین بخش از این ناوگان به هواپیماهای آموزشی اختصاص دارد یعنی ۲۹.۷ درصد، در حالی که جت های جنگنده با ۲۹.۱ درصد از سهم ناوگان در رتبه دوم قرار دارند.

در طول سال‌ها، این شاخه از ارتش ایالات متحده بسیاری از هواپیماهای نمادین مانند لاکهید مارتین SR-71 Blackbird، Northrop Grumman B-2 Spirit، Boeing B-52 Stratofortress و غیره را در اختیار داشته است و به یکی از نیرومندترین نیروهای هوایی در جهان تبدیل شده است، در حالی که این بخش از ارتش ایالات متحده اولین بار در سال ۱۹۴۷ تاسیس شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جهان در شوک اتمی: روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند
  • یخبندان بهاری در کردستان!
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • بدون برد در نقش جهان؛ آمار منفی سال 1403 برای سپاهان!
  • مکان و زمان قرعه کشی جام جهانی 2024 مشخص شد
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • پیش بینی جوی نسبتا آرام و پایدار بر آسمان کرمان
  • رگبار باران در نقاط مختلف کشور 
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان